Velkommen!

Jeg heter Gunn Marit Nisja og er romanforfatter. Velkommen til bloggen min! Følg meg også på facebook.

Biografi


Gunn Marit arbeider nå med en trilogi med handling fra Egypt, den første av disse tre romanene har fått arbeidstittelen "Olivensteinen".

Høsten 2013 utkom "Porselenspiken" på Juritzen Forlag, den ble svært godt mottatt og kan kjøpes i din lokale bokhandel eller i nettbokhandel, for eksempel Haugenbok.Hun debuterte med romanen "Naken i hijab" i 2011."Naken i hijab" er inspirert av forfatterens egne opplevelser fra Egypt. Les Liv Gades anbefaling her:   
Samme år ble "Naken i hijab" nominert til Bokhandlerprisen.

Forfatteren er født i 1978 og har blogget aktivt siden 2006. Skrivekunst og litteratur er en viktig del av livet hennes. Hun har publisert fire diktsamlinger ("Giljotin", "Vindelvev", "Jeg sa ikke ja" og "Galimathea") på små forlag.

For tiden jobber hun på Blaafarveværket i Modum, som avdelingsleder ved kunstutstillingen som i 2014 skal vise utstillingen "Theodor Kittelsen - Norge Rundt", og i den anledning har hun skrevet en bok om Theodor Kittelsen for barn.

Gunn Marit reiser også jevnlig til Egypt, et land som er til stor inspirasjon for henne.

Blogginnehaveren har allsidige interesser som omfatter blant annet kost og helse, reiser, litteratur og kultur, dyrevern, internasjonale spørsmål, menneskerettigheter og politikk. Ellers er hun et hverdagsmenneske som nyter livet på landet sammen med samboer, bonusbarn og to katter.

Twitrer som @gunnmnisja
Og kan følges på instagram .