Velkommen!

Jeg heter Gunn Marit Nisja og er romanforfatter. Velkommen til bloggen min! Følg meg også på facebook.

mandag 29. august 2011

Hvordan føles det?!


Nei hvordan det føles?? Boka mi er i handelen, jeg har vært og sett på den, tatt på den, og ikke minst snakket med noen begeistrede bokhandlere.Ut fra bildet er det vel ikke så vanskelig å se: Det føles herlig! Selv om jeg selvfølgelig håper at jeg skal få muligheten til å gi ut mange flere bøker i mitt liv, er man romandebutant bare en eneste gang, og på bokhandelen i Åmot hadde de i den anledning slått på stortromma...:

En hel vegg med bare "Naken i hijab", en ganske sjuk opplevelse, jeg tror jeg holdt på å svime av jeg. Også inne i butikken sto jeg på øverste hylle  - mellom Ragde og Nesbø - for en drøm for en debutant. I Modum er det virkelig stas å være lokal forfatter!

Jeg må bare si jeg er utrolig glad og takknemlig for alle hilsener jeg har fått, alle gratulasjoner og blomster. Ikke minst for alle superhyggelige tilbakemeldinger fra de som allerede har "løpt og kjøpt" , ikke fått sovet om natten på grunn av meg (unnskyld!!) og anbefalt boka videre til venner og kjente. Det setter jeg sånn pris på! Den aller fineste gaven fikk jeg likevel av min gode venninne Inga , og den må jeg nesten få lov til å vise fram :

Et smykke  en "klok ugle", hvor passende er vel ikke det for en spent, nybakt forfatter!

Nå gleder jeg meg til fortsettelsen, er så heldig at jeg skal ut på bokhandlerturne, og allerede i morgen er første stopp, Tromsø. Rapport følger!

9 kommentarer:

 1. Hipp, hipp, hurra for deg Gunn Marit! Glær mæ t du kjem t Sunndaln!! Tillykke med spennende turne!!

  SvarSlett
 2. Tusen tusen takk Sebedilla! Håpe du kan komme når det skal være arrangement på biblioteket på Sunndalen, tror det blir 14. nov!

  SvarSlett
 3. Gratulerer og lykke til på turne!

  Vet du om du skal til Haugesund? :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk, dette blir veldig moro! Skal ikke til Haugesund, det nærmeste blir Bergen.

  SvarSlett
 5. Gratulerer! Dette er hyggelig! Superbra og vel fortjent. Jeg visste at den boken var bra!! Jippi! Lykke til på turné!! Klem og masse gode ønsker

  SvarSlett
 6. Hei gode du, her har jeg ligget våken i nesten hele natt, ER SÅ NERVØS! Takk, nå setter jeg nesa nordover <3

  SvarSlett
 7. Gratulere med ei kjempe bok !! Jeg slukte den rått og til tross for 2 barn i huset så var den lest på en dag!! Benyttet hver en anledning til å lese! Gleder meg til din neste bok ;-)

  SvarSlett
 8. ...Det er veldig spennende - i forhold til at jeg den gang benyttet hver anledning til å skrive! Takk for flott tilbakemelding og KLEMKLEM!

  SvarSlett
 9. Veldig spennende bok! Måtte bare lese den så fort det var ett minutt ledig. Amming og lesing fungerer perfekt sammen :) Veldig veldig stolt av deg! Klem

  SvarSlett